• Tirane, ofroj vend pune 2 Programues ne C#, Android programming, Visual Basic

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web developer
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Oferte Punesimi

SOFTEXPRES kerkon te punesoje 2 programues me kohe te plote, qe te plotesoje kushtet e meposhtme:
· Te kete njohuri ne te pakten nje nga gjuhet e programimit C#
( ASP.Net Core,WebApi/REST, Windows Forms, Entity Framework, Web Services Architecture) Android programming, Visual Basic.
· Do te vleresohen shtese, vitet e eksperiences si edhe njohurite ne gjuhet te tjera te programimit si: Sql ( sqlserver, mysql), Ajax, PHP, Html, Javascript, VB.net, Asp
· Aftesi te punoje ne menyre te pavarur por edhe si pjese e grupit ne rastet kur kerkohet finalizim i shpejte i detyrave.
· Aftesi te mira komunikimi.
· Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave, kombinuar me aftesine per te pervetesuar njohuri te reja dhe ne menyre te shpejte.

·Paga do te jete e kenaqeshme!

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):
· Leter Motivimi
· CV te perditesuar (bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës)
· Foto te diplomave ose certifikimeve (nese zoteroni)
· Listen e notave nese jeni student (print-screen nga profile i studentit online)

Informacion Kontakti:

SOFTEXPRES
Rr. Jeronin Derada Nd:1 , H:21 (Perballe Parlamentit)
Tel: 068 20 59507
Email: info@softexpres.com
www.softexpres.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top