• Tirane, ofroj Pakete ne bregdet Ceki Udhëtim në Pragë, 4 Ditë €369, Nisja më 369 Euro

Tirane
Udhëtim në Pragë, 4 Ditë €369, Nisja më 18 Nëntor, 2 Dhjetor.
Vizitohen: Pragë, Karlovy Vary dhe Kutna Hora.
Fjetje: 3 net në Pragë.
Mëngjeset në Hotele.
Fluturimi Direkt Tiranë - Pragë - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top