• Tirane, ofroj Kurs Privat Powerpoint i Avancuar 2019-Advanced Powerpoint 2019 Private Course Fizik dhe Online!

Programi i Kursit Microsoft Powerpoint i Avancuar 2019
Kurs Privat Powerpoint 2016 i Avancuar
Advanced Powerpoint 2019 Private Course


Mësuese me experiencë 20 vjeçare, në shkollë cilësore amerikane ndërkombëtare në Tiranë në lëndën e teknologjisë së kompjuterit dhe në organizata të tjera ndërkombëtare dhe të huaja në Tiranë dhe zotëron disa çertifikime ndërkombëtare në Microsoft Office 2010 edhe Microsoft Office 2016, e specializuar dhe e trajnuar në një nga universitet më të mira në Amerikë, intensivisht, në praktikë dhe në mënyrë të thelluar në Programin Microsoft Powerpoint dhe Portofolet Elektronike, ndërtim slide-i me foto, albume, në nivel të avancuar si dhe në:


 1. Teknologjinë e kompjuterit
 2. Microsoft Powerpoint i nivelit te larte dhe lidhja e tij me programe te tjera te paketes Microsoft Office
 3. Portofolet Elektronike të krijuara në Powerpoint
 4. Mjetet e teknologjisë
 5. Teste pregatitore
 6. Biblioteka online
...etj.

... Ofroj KURSIN POWERPOINT I AVANCUAR në programin e plotë i cili zgjat 13 seanca me nga 1.5 orë për seancë dhe kushton 150 mijë të vjetra indivual dhe në grup, si dhe për stafe kompanish në grupe: 8 mijë të vjetra për person për seancë, minimumi 5 veta.


 1. Puna Me Slide Master-at:
  1. Prezantimi me Slide master-in
  2. Formatimi i Slide master-it
  3. Futja e faqosjeve të slide-it brenda një Slide Masteri
 2. Përdorimi i veçorisë Zoom.
 3. Shorcut-e të ndryshme për komandimin e ekzekutimit të prezantimit
 4. Animacionet:
  1. Animacionet hyrëse
  2. Animacionet e ndërmjetme
  3. Animacionet dalëse
 5. Përfshirja e medias
  1. Ndërfutja e një audio-je në slajd nga PC
  2. Regjistrimi i një audioje me anë të Powerpoint.
  3. Pasi futet audio, selekto audion dhe përdor veçoritë në tabin Playback për të rregulluar opsionet e audios tënde, psh. për të rregulluar volumin e Audios, etj.
  4. Opsione të avancuara për audion e ndërfutur me anë të tabit Animation(Animacionet) dhe Animation pane(Panel i Animacioneve), të cilat mund të caktohen nëpërmjet Effect dhe Timing.
  5. Ndërfutja e një video online dhe nga PC.
  6. Opsione të avancuara për videon e ndërfutur me anë të tabit
   Playback psh. për të bërë replay papushim videon.
  7. Regjistrimi i videove me Powerpoint
 6. Prezantimi me Smart Art-in(Diagramën):
  1. Të kuptuarit e Smart Art-it
  2. Editimi i Smart Art-it
  3. Animimi i Smart Art-it
 7. Puna me Tranzicionet:
  1. Tranzicionet e lehta
  2. Tranzicionet dinamike
  3. Opsione të avancuara për tranzicionet.
 8. Puna me Grafikët
 9. Ndëfutja dhe Editimi i fotove me Powerpoint.
  1. Krijimi i albumeve
  2. Screeshot-et
  3. Shndërrimi i Një Picture Në Një Diagram(Smart Art).
  4. Krijimi i një diagrame me foto.
 10. Hyperlink-et dhe butonat në Powerpoint.
 11. Ekzekutimi i Prezantimit dhe automatizimi i tij. Rradhitësi i Slajdeve.
 12. Ndërtimi i prezantimeve të Kombinuara(profili i kompanisë)
 13. Përsëritje dhe Test.

Instruktorja dhe Trajnuesja e Programit Powerpoint i Avancuar

Orkida Muça
==============================================
Orkida Muça
Advanced PowerPoint Trainer
ADAPT Pro-Creative Professional Courses & Training
prane
AKZ CREATIVE STUDIO
Adr: Rruga "Mihal Grameno"
50 m nga Shkolla e Baletit,
te Market Viva
Tirana/Albania
Tel: +355 4 450 40 84
Mob: +355 69 22 40 603
Email:
[B]orkida.muca@gmail.com[/B],[B]orkidam@hotmail.com[/B]
Web: www.orkidamuca.com
===============================================
 


Contact WhatsApp
Back
Top