• Tirane, ofroj Itali ALBEROBELLO - OTRANTO - TARANTO NISJA 25 329 Euro

Tirane
ALBEROBELLO - OTRANTO - TARANTO nisja 25 mars
cmimi 329 euro

[h=5]DETAJET E TURIT[/h]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Dita e Parë: Fluturimi Tiranë - Bari. Nisja nga Tirana më 08.05. Mbrritja në Bari në orën 09.00. Nisja me Autobus për në Andria. Vizitë e Monumenteve: Castel del Monte, Pallati Ducal, Kisha San Domenico, Porta Santa Andrea. Vazhdon udhëtimi për në Barleta. Vizitë në Barletta: Katedralja, Santa Maria Maggiore, Basilica Santa Sepolcro, Kalaja Svevo Barletta. Vazhdon udhëtimi për në Trani. Vizitë në Trani: Kështjella e Tranit, Basilica e San Nicolas, Vazhdon udhëtimi për në Bari. Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit: Katedralja San Sabino, Basilica San Nicola, Kështjella Normanno Svevo, Piazza Mercantile. Nisja për në Polignano al Mare. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Monopoli. Vizitë e shkurtër e Qytetit të Vjetër, Kështjellës së Kalos V dhe Katedralja e Monopolit. Sistemimi dhe Fjetje në Monopoli.
[/FONT]
[FONT=&quot]Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Alberobello. Vizitë e Shtëpive Tradicionale Konike Trullo. Vazhdon udhëtimi për në Brindisi. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit si: Colonne Terminali, Kalaja Aragonese, Kisha Shën Maria dhe San Giovanni. Vazhdon udhëtimi për në Lecce. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si: Basilica Santa Croce, Kisha e Shën Marisë, Piazza del Duomo dhe Sant’Oronzo, Porta Napoli, Kalaja dhe Amfiteatri. Vazhdon udhëtimi për në Otranto. Vizitë e shkurtër e Kështjellës Aragonese. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. [/FONT][FONT=&quot]Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Gallipoli. Vizitë e shkurtër në Gallipoli. Vazhdon udhëtimi për në Taranto. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si Kështjella Aragonese, Katedralja Tarantos, Ponte Girovole, Lungomare, Rotonda, Borgo Antico. Vazhdon udhëtimi për në Matera. Vizitë në Qytetin e Gurtë të Shpellave. Vizitohen: Sassi, Katedralja e Materas, Kishat Rupestriane. Vazhdon udhëtimi për në Altamura. Vizitë e shkurtër e qytetit: Piazza Duaomo, Katedralja. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.[/FONT][FONT=&quot]Dita e Katërt: Mëngjes në Hotel. Transferta për në Aeroportin e Barit. Fluturimi Bari - Tiranë. Nisja nga Bari në orën 12.50. Mbrritja në Tiranë në orën 13.50[/FONT][FONT=&quot]Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë - Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top