• Tirane, ofroj City-tour Zvicer Strasburg dhe# Zyrih, 7 Ditë €369, Nisja 369 Euro

Tirane
[FONT=&quot]Strasburg dhe# Zyrih, 7 Ditë €369, Nisja më 24 Nëntor. [/FONT]
[FONT=&quot]Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck.[/FONT]
[FONT=&quot]Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Strasburg 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë.[/FONT]
[FONT=&quot]Mëngjeset në Hotel,[/FONT]
[FONT=&quot]Udhëtimi me Autobus, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top