• Tirane, ofroj City-tour Turqi Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €269 269 Euro

Tirane
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €269, Nisja më 15, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29 Tetor, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Nëntor.
Vizitohet: Stamboll.
- Fluturimi Tiranë - Stamboll - Tiranë,
- Fjetje: 2 Net në Stamboll.
- Mëngjeset në Hotel.
-Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
- Bagazh dore dhe Valixhe
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Udhëtimi është në Grup.
 


Contact WhatsApp
Back
Top