• Tirane, ofroj City-tour Turqi Stamboll, Selanik, Sofje, 149 Euro

Tirane
Stamboll, Selanik, Sofje,
- 5 Ditë €149, Nisja më 22 Dhjetor.
Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje.
Fjetje: 2 net në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje.
Mëngjeset në Hotele.
Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top