• Tirane, ofroj City-tour Spanje Udhëtim në Barcelonë, 4 dite 329 Euro

Tirane
Sa nete
3
Udhëtim në Barcelonë,
- 4 Ditë €329, Nisja më 3 Dhjetor.
- 4 Ditë €339, Nisja më 8 Dhjetor.
- 4 Ditë €449, Nisja më 23 Dhjetor.
- 4 Ditë €499, Nisja më 29 Dhjetor.
- 4 Ditë €329, Nisja më 19 Janar.
Vizitohet: Barcelonë.
Fjetje: 3 net në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Barcelonë - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit
 


Contact WhatsApp
Back
Top