• Tirane, ofroj City-tour Norvegji Udhëtim në Kryeqytetet Skandinave, 5 Dit 549 Euro

Tirane
[h=1]Udhëtim në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €549, Nisja më 1, 22 Tetor.
Vizitohen: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm, Gottenborg, Helsingborg, Helsingor.
Fjetje: 1 natë në Stokholm, 1 natë në Örebro, 1 natë në Oslo, 1 natë në Kopenhagen.
Mëngjeset në Hotele.
Fluturimi Tiranë - Stockholm dhe Malmo - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus sipas programit.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
[/h]
 


Contact WhatsApp
Back
Top