• Tirane, ofroj City-tour Mal i zi Splendid Resort 5* Per Festat e Nentor 110 Euro

Tirane
[FONT=&quot] Splendid Resort 5* Per Festat e Nentorit
[/FONT]

[FONT=&quot]110 euro personi + 2 Femije Falas
[/FONT]

[FONT=&quot] 3 Pishina Dimerore per femijet + 1 Pishine Dimerore Olimpike per te rritur dhe SPA qe perfshin 5 Sauna te ndryshme, Ice Fountain dhe Fitness Gym
Splendid Casino Royale
[/FONT]

[FONT=&quot]Perfshihet :
1. Akomodimi ne Hotel 2 Net 3 Dite
2. Mengjesi per Ditet e Qendrimit
3. Perdorimi i Fasiliteteve te Hoteli
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top