• Tirane, ofroj City-tour Mal i zi 🎇Viti i Ri All Inclusive: Ulqin, 3 DitĂ« 3 169 Euro

Tirane
Sa nete
2
[FONT=&quot]
1f387.png
Viti i Ri All Inclusive: Ulqin, 3 Ditë €169, Nisje 31 Dhjetor.[/FONT]

[FONT=&quot]Hotel Otrant 4* Tel:0696153704/042230668[/FONT]
[FONT=&quot]- Fjetje 2 Net.[/FONT]
[FONT=&quot]- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)[/FONT]
[FONT=&quot]- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, Muzikë live dhe Pije të përfshira.[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top