• Tirane, ofroj City-tour Japoni Tokio dhe Osaka, 8 Ditë €2199, Nisja më 2.199 Euro

Tirane
Tokio dhe Osaka, 8 Ditë €2199, Nisja më 6 Dhjetor.
Vizitohen: Tokio, Nikko, Fuji, Kyoto, Kobe, Nakoya, Osaka.
Fjetje 3 Net në Tokio, 1 Natë në Nagoya dhe 1 Natë në Osaka dhe Mëngjeset në Hotele,
Fluturimi Tiranë - Tokio dhe Osaka - Tiranë.
Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
Guidë Japoneze në disa Shëtitje dhe Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top