• Tirane, ofroj City-tour Itali Siçili, 4 Ditë €359, Nisja më 15 Shtator 359 Euro

Tirane
Siçili, 4 Ditë €359, Nisja më 15 Shtator.
Vizitohen: Messina, Taormina, Catania, Syracuse, Noto, Modica, Ragusa. Agrigento, Marsala, Trapani, Erice, Palermo, Cefalu.
Fjetje: 1 natë në Catania, 1 natë në Agrigento dhe 1 natë në Palermo.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Catania - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top