• Tirane, ofroj City-tour Itali Pulia, Taka e Çizmes së Italisë, 4 Ditë 299 Euro

Tirane
Përsëri me €299. - Pulia, Taka e Çizmes së Italisë, 4 Ditë €299, Nisja më 8 Shtator, 6 Tetor.
Vizitohen: Bari, Polignano al Mare, Monopoli, Alberobello, Brindisi, Lecce, Otranto, Gallipoli, Taranto, Matera, Altamura, Barleta, Trani.
Fluturimi Tiranë - Bari - Tiranë.
Fjetje: 1 Natë në Monopoli, 1 natë në Otranto dhe 1 Natë në Altamura.
Mëngjeset në Hotele.
Shëtitjet me Autobus sipas programit.
Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top