• Tirane, ofroj City-tour Itali Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, Salerno 349 Euro

Tirane
Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, Salerno:
4 Ditë €349, Nisja më 13 Tetor. 4 Ditë €349, Nisja më 20 Tetor.
Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano, Salerno.
Fluturimi: Tiranë - Napoli - Tiranë.
Fjetje: 1 natë në Salerno, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento.
Lundrimi me Traget Sorrento - Kapri.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top