• Tirane, ofroj City-tour Hungari Udhëtim në Budapest, 4 Ditë €319, Nisja 319 Euro

Tirane
Udhëtim në Budapest, 4 Ditë €319, Nisja më 16 Shtator.
Vizitohen: Budapest, Szetendre, Vishegrad.
Fjetje: 3 net në Budapest, Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Budapest - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top