• Tirane, ofroj City-tour Hungari FESTAT E NENTORIT 149 Euro

Tirane
S


UDHETIME 4-5 DITORE ME AUTOBUS DHE GUIDE


• VJENE-BUDAPEST-BEOGRAD 5 DITE 269 EURO
• SELANIK-STAMBOLL-SOFJE 5 DITE 159 EURO
• STAMBOLL 4 DITE – 109 euro –
UDHETIME 3 DITORE ME AUTOBUS DHE GUIDE


• ATHINE 3 DITE - 139 EURO -
• SARAJEVE 3 DITE 129 EURO -
• DUBROVNIK 3 DITE - 129 EURO 1
• BREGDETI DALMAT 3 DITE - 159 EURO
• KORFUZ 3 DITE - 124 EURO (TRAGET I PERFSHIRE)
• SELANIK 3 DITE - 119 EURO
UDHETIME 2 DITORE ME AUTOBUS DHE GUIDE


• KORCE- VOSKOPOJE - 69 EURO –
• BUDVA - TIVAT - KOTORR - 59 EURO –
• MOSTAR- MEDJUGORE- UJEVARA KRAVICA 69 EURO - ion
• THETH 79 EURO -
• VALBONE 89 EURO -
• SELANIK-EDESSA 75 EURO -
• METEORA 65 EURO -
• DUBROVNIK 85 EURO -
• VERMOSH 69 EURO -
• STRUGE-OHER 60 EURO -
• PEJE-UJEVARA E DRINIT 59 EURO -
 


Contact WhatsApp
Back
Top