• Tirane, ofroj City-tour Hollande Amsterdam, 4 Ditë €499, Nisja më 8 Shtat 499 Euro

Tirane
Amsterdam, 4 Ditë €499, Nisja më 8 Shtator.
Vizitohen: Amsterdam, Utrecht, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë.
Fjetje: 3 net në Amsterdam. Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Eindhoven.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus,
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top