• Tirane, ofroj City-tour Greqi STAMBOLL SELANIK SOFJE 4 149 Euro

Tirane
Sa nete
3
Stamboll, Selanik, Sofje, 5 Ditë €159, Nisja më 11, 25 Tetor.
Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje.
Fjetje: 2 net në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje.
Mëngjeset në Hotele.
Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimi
 


Contact WhatsApp
Back
Top