• Tirane, ofroj City-tour Gjermani Strasburg dhe Zyrih, 7 Ditë €369, Nisja 369 Euro

Tirane
Strasburg dhe Zyrih, 7 Ditë €369, Nisja më 24 Nëntor.
Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse, Bazel, Zyrih, Liechtenstein, Innsbruck.
Fjetje në Zagreb 1 natë, Mynih 1 natë, Shtutgart 1 natë, Strasburg 1 natë, Bazel - Zyrih 1 natë dhe Trieste - Kozina 1 natë.
Mëngjeset në Hotel,
Udhëtimi me Autobus, Shëtitjet dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top