• Tirane, ofroj City-tour France Udhëtim në Paris 4 ditë 429 Euro

Tirane
[FONT=&quot]Udhëtim në Paris 4 ditë
Nisje Datë: 17 Nentor 429 €/p
Nisje Datë: 25 Nentor 449 €/p
[/FONT]

[FONT=&quot]Program me Avion & Guide
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
2705.png
Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top