• Tirane, ofroj City-tour France 549 Euro

Tirane
[FONT=&quot]𝐃𝐈𝐒𝐍𝐄𝐘𝐋𝐀𝐍𝐃 & 𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒
1f36d.png
24 - 29 Nentor!
2708.png
Grupe te konfirmuara me #Avion & #Guide + shëtitje në Paris + bileta ne Disneyland dhe mbrëmje magjike

[/FONT]

[FONT=&quot]
2708.png
24 Nentor 549€ -- 4 Dite

2708.png
26 Nentor 599€ -- 4 Dite

2708.png
27 Nentor 599€ -- 5 Dite

[/FONT]

[FONT=&quot]Ne Cmim Përfshihet:
✓ Fluturimi me avion vajtje ardhje Tiranë - Paris
✓ Akomodim në hotel në Disneyland
✓ Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport
✓ Guide ne Paris
✓ Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit
✓ Bileta e hyrjes në Disneyland
✓ Shoqerues nga Agjensia
✓ Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë shpine 40 x 20x 25 cm -- Deri 10 Kg
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top