• Tirane, ofroj City-tour Austri Udhëtim në Vjenë, 4 Ditë €429, Nisja më 429 Euro

Tirane
Udhëtim në Vjenë, 4 Ditë €429, Nisja më 23 Shtator.
Vizitohet: Vjenë.
Fjetje: 3 net në Vjenë.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Vjenë - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top