• Tirane, ofroj City-tour 379 Euro

Tirane
Zyrih, Gjenevë dhe Bazel,
4 Ditë €379, Nisja më 10 Nëntor.
4 Ditë €439, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë, Interlaken, Gjenevë.
Fjetje: 1 natë në Bazel, 1 natë në Interlaken dhe 1 natë në Gjenevë.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi me avion Tiranë - Bazel - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtijet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top