• Tirane, ofrohet vend pune Zhvilluesi i Javascript/Javascript Devel

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Ne jemi të apasionuar për përmirësimin e jetës së njerëzve përmes teknologjisë.
Ekipi ynë i talentuar, me eksperiencen e duhur të zhvillimit të produktit, ofron zgjidhje inovative dhe ofron software me cilësi të lartë.

-2+ vite përvojë profesionale
-Kuptueshmeri e mire te praktikave më të mira të kodimit
-Kuptueshmeri e mire i bazave të kodimit
-Përvojë me aplikacione në shkallë të gjerë
-Kuptueshmeri e mire i DOM, HTML5, CSS3, JSON
-Kuptueshmeri e mire i modeleve të dizajnit UI/UX
-Eksperience praktike për zhvillimin / drejtimin e rasteve të testimit
-Vemendje ne detaje
-Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur ose me supervizor
-Aftësi të forta ndërpersonale dhe organizative
-Përvojë me SASS
-Përvojë me Material UI, Bootstrap,
-Përvojë në testimin e automatizuar dhe CI/CD

~Arsyet për të punuar me ne:
Misioni ynë në INOVA është i thjeshtë dhe i rëndësishëm - ne përmirësojmë jetën përmes teknologjisë.
Nëse doni të zgjeroni aftësitë tuaja të zhvillimit, të përdorni teknologjitë e reja, të bëni një ndikim të vërtetë në jetën e njerëzve, mos kërkoni më tej.
Duke iu bashkuar ekipit tonë, ju do të keni mundësinë të punoni krah për krah dhe të udhëhiqeni nga inxhinierë amerikanë të cilët kanë ndihmuar me ekspertiencen e tyre profesionale mbi 50 kompani amerikane.
Ekipi ynë i talentuar, me ekspertiencen e duhur të zhvillimit të produktit, ofron zgjidhje inovative, ofron software me cilësi të lartë dhe më shumë.
Kjo "më shumë" është duke na ofruar shërbimin më të mirë ndaj klientit, përvojën e klientit në kulturën e kompanisë sonë.

Ne besojmë se ju jeni lidera në zhvillim, ju vlerësojmë dhe ju inkurajojmë gjithmonë të shprehni talentet tuaja përmes pasionit dhe kreativitetit tuaj.

-Çfarë na përcakton?
Në zemër të INOVA-s janë pesë vlerat tona të përbashkëta, të cilat i jetojmë. Ato krijojnë një lidhje me të kaluarën tonë, zbutin rrugën drejt së ardhmes dhe na ndihmojnë të kapërcejmë sfidat. Ato përbëjnë bazën e suksesit tonë.

-Inovacioni - Inovacioni është në qendër të gjithçkaje që bëjmë, nga mjediset inovative të punës deri te produktet që ofrojmë.
Ne mënyrë te vazhdueshme kërkojmë, mirëpresim dhe vlerësojmë idetë kreative, zgjidhjet dhe këndvështrimet e ndryshme. Ne inkurajojmë punonjësit tanë të shfrytëzojnë momentin dhe të promovojnë zhvillimin e inovacioneve.

-Integriteti - Integriteti është i rëndësishëm në të gjitha aspektet e biznesit tonë dhe është baza për besimin, respektin dhe ndershmërinë në marrëdhëniet tona me kolegët, klientët dhe komunitetin në të cilin jetojmë dhe punojmë.
Ne nuk bëjmë kompromis me etikën. Ne bëjmë zotime të ndershme dhe punojmë për t'i respektuar vazhdimisht ato angazhime.

-Marrëdhëniet - Nëpërmjet bashkëpunimit produktiv ne kultivojmë marrëdhënie të shëndetshme, pozitive me kolegët, klientët dhe të tjerët që kontribuojnë drejtpërdrejt ose tërthorazi në suksesin e misionit tonë.
Ne inkurajojmë shumëllojshmërinë e mendimeve dhe këndvështrimeve që pasqyrojnë diversitetin e tregjeve, klientëve dhe fuqisë punëtore.

-Mbeshtetja dhe inkurajimi - Ne inkurajojë njerëzit të japin maksimumin e potencialit te tyre, të zhvillojnë aftësitë e tyre, të përmirësojnë performancën e tyre dhe të bëhen personi që duan të jenë.
Ne besojme se secili prej nesh mund të jetë një udhëheqës i mirë në komunitetin tonë. Nëpërmjet mbeshtetjes dhe inkurajimit, ne kalojmë kohë me secilin anëtar të ekipit tonë, i njohim ata,
kuptojmë potencialin e tyre dhe punojmë një për një për të zhvilluar aspiratat e tyre në karrierë dhe cilësitë e mira drejtuese.

-Performanca - Ne e dimë se çfarë bëjmë mirë dhe si mund ta bëjmë më mirë. Ne përpiqemi të përmbushim premtimet tona dhe kemi guximin të pranojmë gabimet dhe të bëjmë gjithçka që është e nevojshme për t'i trajtuar ato.
Ne përpiqemi të ofrojmë vazhdimisht produkte me cilësi të lartë. Përkushtimi ynë për t'u përmirësuar vazhdimisht, na ndihmon të zbatojmë atë që kemi mësuar për të arritur rezultate edhe më të mira.

~Çfarë do arrini

-Duke u rritur si lider
-Forcimi i aftësive tuaja profesionale
-Mësoni rreth teknologjive të reja
-Ndërtimi i aplikacioneve inovatore
Në thelb, ju do të ndihmoni në përmirësimin e jetës përmes teknologjisë. Nuk ka asgjë më të mrekullueshme
se kaq!

~Përfitimet

-Mbeshtetja dhe inkurajimi nga inxhinierë amerikanë me përvojë pune me mbi 50 kompani
-Stërvitje lidershipi nga lider në zhvillim të teknologjisë amerikane
-Aktivitete argëtuese te forcimit te ekipit
-Orar fleksibël i punës me ekuilibër pune dhe jete
-Vizita/kontroll në zyrë nga një mjek i përgjithshëm
-Abone mujore
-Çmim per punonjesin e tremujorit dhe vitit
-Plani mujor i telefonit me pagesë
-Aktivitete / ekskursione të kompanisë

Titulli i Punës: Zhvilluesi i Javascript/Javascript Developer

Vende të lira pune: 3
-Paga: Mujore
-Orari i punes: 8 ore (Fleksibel)