• Tirane, ofrohet vend pune Wordpress developer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web design
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Italian solutions ofron vend pune WordPress Developer
Ne jemi një agjenci website ecommerce me rritje të shpejtë e specializuar në ofrimin e një game të plotë zgjidhjesh dixhitale ne tregun italian. Ne jemi të apasionuar pas inovacionit dhe përpiqemi të ofrojmë shërbime të nivelit të lartë për të ndihmuar bizneset të përmirësojnë praninë e tyre në internet dhe të ndërtojnë identitetin e tyre unik të markës.


Italian solutions është duke rekrutuar një Zhvillues WordPress me kohë të plotë, përgjegjës për zhvillimin e fundit dhe të përparmë, duke përfshirë krijimin e temave dhe plugineve të WordPress si edhe ecommerce.


Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme:
· Përvojë e dëshmuar në krijimin dhe modifikimin e Temave të WordPress
· Aftësi të aftë në HTML & CSS dhe kuptim solid i standardeve të ueb-it dhe teknikave responsive të dizajnit;
· Njihuni me jQuery dhe bibliotekat e tjera JavaScript
· Aftësi në Photoshop, Illustrator ose mjete të tjera të dizajnit vizual
· Aftësi për të zgjidhur problemet në mënyrë krijuese dhe efektive
· Fleksibilitet për të punuar në mënyrë të pavarur dhe me një ekip për të trajtuar detyra të shumta në një mjedis ekipor dhe afate të ngushta
· Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të vlerësuar kohën dhe nivelin e përpjekjeve për detyrat e zhvillimit të nivelit të parë


Përgjegjësitë:
· Zhvilloni softuer, përmirësime/patch dhe testime për faqet e WordPress
· Instaloni, testoni dhe korrigjoni shtojcat e WordPress dhe zhvilloni shtojca të reja sipas nevojës
· Vlerësoni dizajnet, dhe materialet e tjera gjatë fazës së projektimit dhe përvojës së përdoruesit për çështjet e mundshme të zhvillimit dhe problemet e


· Kryeni testimin e ndër-shfletuesve dhe të pajisjeve për të siguruar shfaqje të qëndrueshme në shfletuesit kryesorë të mbështetur në platformat Mac, PC, iOS dhe Android
· Komunikoni ndërlikimet e çështjeve komplekse të zhvillimit të uebit
· Rishikoni funksionalitetin e prototipit për qëllime të brendshme dhe klientë


Aftësitë e bonusit:
Ekspertizë me zhvillimin e PHP dhe sistemet e rrjetit
Njohuri me CSS


Ne ofrojme:
· Ambient i këndshëm pune
· Paga konkuruese


Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në: whatsapp +355675331941 dhe email info@deumsoft.com (kompania jone partnere ne shqiperi)


Cel. : +355675331941
 


Apply WhatsApp
Back
Top