Tirane, ofrohet vend pune Social Media
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Marketing
- Gjuha
-
- italisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Pozicion Vakant
Social Media Manager
Ahead Creative Agency, mbësht klientët e saj në baza ditore duke i ndihmuar ata të gjenerojnë të ardhura, duke krijuar strategji efektive marketingut. Ne i kthejmë idetë tona krijuese në blloqe ndërtimi të suksesit për klientët tanë, duke krijuar kështu një lidhje që i bën historitë tona kolektive edhe më frymëzuese.
Pozicioni i Punës: Social Media Manager
Kontrata e Punës: Pa Afat
Gjuha: Italisht
Vendodhja: Tiranë
Qëllimi i Pozicionit: Krijimi, përmirësimi dhe komunikimi i imazhit & identitetit të klientit për t`ja përcjellë konsumatorit/klientit.
Përgjegjësitë dhe Detyrat Kryesore:
§ Zbaton strategjinë dhe planet e propozuara si nga pikëpamja kreative ashtu edhe nga ajo operacionale mbeshtetur në treguesit që i bëjnë ato të matshme.
§ Garanton cilësi dhe profesionalizëm maksimal të produktit & shërbimit të ofruar.
§ Garanton anën drejtshkrimore të materialeve.
§ Është përgjegjës/e për përmbushjen e objektivave individuale si pjesë e atyre të Agjencisë.
§ Garanton ruajtjen dhe arshivimin e duhur të dokumentacionit sipas listës së përcaktuar.
§ Raporton në formatet dhe afatet e përcaktuara.
§ Përcakton dhe përmirëson treguesit më të rëndësishëm të performancës të mediave sociale dhe sigurohet për optimizimin e tyre.
§ Hulumtimi dhe analizimi i industrisë dhe trendeve më të fundit të saj.
§ Ekzekuton fushatat promocionale dhe ndjek ecurinë e tyre në kohë reale për të garantuar rezultatin maksimal me buxhete optimale.
§ Përthith informacion dhe njohuri për zhvillimet dhe avancimet e shërbimeve të fushës dhe ndryshimet e pritshme të kërkesave të Klientëve. Azhornohet me zhvillimet më të fundit të teknologjisë sidomos në aspektin komunikim, marketing dhe publicitet.
§ Punëdhënësi mund t`i caktojë punëmarrësit edhe përgjegjësi e detyra të tjera bazuar në nevojat e kompanisë.
Aftësitë, Përvoja dhe Kualifikimet:
§ Bachelor në Administrim Biznes ose Marketing.
§ Njohje e shkëlqyer e praktikave më të mira për reklamimin në Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, dhe rrjete të tjera sociale.
§ Njohja e Meta Business Suite dhe ADS Manager.
§ Njohje e programeve te editimit si Canva.
§ Aftësi të shkëlqyera komunikimi, shkrimi, redaktimi dhe prezantimi
§ Aftësi për të punuar në mënyrë autonome dhe me ekip
§ Njohuri të forta të marketingut në mediat sociale.
§ Aftësi krijuese
§ Aftësi të mendimit strategjik
§ Aftësi hulumtuese
§ Njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane dhe Angleze
Nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, lutem dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në: [I]info@ahead.al[/I]
Data e fundit e aplikimit do të jetë data 15/07/2023
“Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887 të vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Social Media Manager
Ahead Creative Agency, mbësht klientët e saj në baza ditore duke i ndihmuar ata të gjenerojnë të ardhura, duke krijuar strategji efektive marketingut. Ne i kthejmë idetë tona krijuese në blloqe ndërtimi të suksesit për klientët tanë, duke krijuar kështu një lidhje që i bën historitë tona kolektive edhe më frymëzuese.
Pozicioni i Punës: Social Media Manager
Kontrata e Punës: Pa Afat
Gjuha: Italisht
Vendodhja: Tiranë
Qëllimi i Pozicionit: Krijimi, përmirësimi dhe komunikimi i imazhit & identitetit të klientit për t`ja përcjellë konsumatorit/klientit.
Përgjegjësitë dhe Detyrat Kryesore:
§ Zbaton strategjinë dhe planet e propozuara si nga pikëpamja kreative ashtu edhe nga ajo operacionale mbeshtetur në treguesit që i bëjnë ato të matshme.
§ Garanton cilësi dhe profesionalizëm maksimal të produktit & shërbimit të ofruar.
§ Garanton anën drejtshkrimore të materialeve.
§ Është përgjegjës/e për përmbushjen e objektivave individuale si pjesë e atyre të Agjencisë.
§ Garanton ruajtjen dhe arshivimin e duhur të dokumentacionit sipas listës së përcaktuar.
§ Raporton në formatet dhe afatet e përcaktuara.
§ Përcakton dhe përmirëson treguesit më të rëndësishëm të performancës të mediave sociale dhe sigurohet për optimizimin e tyre.
§ Hulumtimi dhe analizimi i industrisë dhe trendeve më të fundit të saj.
§ Ekzekuton fushatat promocionale dhe ndjek ecurinë e tyre në kohë reale për të garantuar rezultatin maksimal me buxhete optimale.
§ Përthith informacion dhe njohuri për zhvillimet dhe avancimet e shërbimeve të fushës dhe ndryshimet e pritshme të kërkesave të Klientëve. Azhornohet me zhvillimet më të fundit të teknologjisë sidomos në aspektin komunikim, marketing dhe publicitet.
§ Punëdhënësi mund t`i caktojë punëmarrësit edhe përgjegjësi e detyra të tjera bazuar në nevojat e kompanisë.
Aftësitë, Përvoja dhe Kualifikimet:
§ Bachelor në Administrim Biznes ose Marketing.
§ Njohje e shkëlqyer e praktikave më të mira për reklamimin në Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, dhe rrjete të tjera sociale.
§ Njohja e Meta Business Suite dhe ADS Manager.
§ Njohje e programeve te editimit si Canva.
§ Aftësi të shkëlqyera komunikimi, shkrimi, redaktimi dhe prezantimi
§ Aftësi për të punuar në mënyrë autonome dhe me ekip
§ Njohuri të forta të marketingut në mediat sociale.
§ Aftësi krijuese
§ Aftësi të mendimit strategjik
§ Aftësi hulumtuese
§ Njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane dhe Angleze
Nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, lutem dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në: [I]info@ahead.al[/I]
Data e fundit e aplikimit do të jetë data 15/07/2023
“Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887 të vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
![]() |
Apply