• Tirane, ofrohet vend pune programues Angular

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Web developer
Gjuha
 1. anglisht
Kërkojmë programues ne Angular

Novus Marketing and Advertising kërkon të zgjerojë stafin dhe është në kërkim të programues per Angular për projektet që kompania ka.

Detyra dhe përgjegjësi të pozicionit:

 • Harton ide dhe struktura për website me tematika të ndryshme
 • Ndërton projektin sipas specifikave të klientit.
 • Përgatit projekt propozime me ide kreative për klientët dhe prezanton projektin në grup.
 • Detyra të tjera që i caktohen.
Aftesitë dhe kualifikimet e kërkuara
 • Njohuri të shkëlqyera ne Angular
 • Njohuri në gjuhë të tjera programimi përbëjnë avantazh.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, ndërtimi i marrëdhënieve të sukseshme me palët.
 • Aftësi për të zhvilluar dhe për të dhënë prezantime.
 • I dedikuar, pozitiv dhe punëtor.
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh.
Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në email: stafnovus@gmail.com
 


Apply
Back
Top