MCN

  • Tirane, ofrohet vend pune PHP Developer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web developer
Gjuha
Kompania MCN prej 15 vitesh në tregun e Teknologjisë së Informacionit kërkon të punësojë programues në fushën e mëposhtme:

PHP Developer


Përshkrimi i punës
Ne jemi duke kërkuar për një Zhvillues PHP përgjegjës për menaxhimin e shërbimeve të fundit dhe shkëmbimin e të dhënave midis serverit dhe përdoruesve.
Fokusi juaj kryesor do të jetë zhvillimi i të gjithë logjikës së serverit, përcaktimi dhe mirëmbajtja e bazës së të dhënave qendrore, dhe sigurimi i performancës dhe reagimit të lartë ndaj kërkesave nga front-end.
Ju gjithashtu do të jeni përgjegjës për integrimin e elementeve të përparme të ndërtuara nga bashkëpunëtorët tuaj në aplikacion.
Prandaj, një kuptim bazë i teknologjive të përparme është gjithashtu i nevojshëm.

Përgjegjësitë
• Integrimi i elementeve që përballen me përdoruesin të zhvilluar nga zhvilluesit e nivelit të parë
• Ndërtoni module PHP efikase, të testueshme dhe të ripërdorshme
• Zgjidh problemet komplekse të performancës dhe sfidat arkitekturore
• Integrimi i zgjidhjeve për ruajtjen e të dhënave Mysql, SQL Server, Oracle, Cassandra, MongoDB etj.


Aftësitë dhe Kualifikimet
• Njohuri të forta të kornizave të uebit PHP {{si Laravel, Yii, etj. në varësi të grupit tuaj të teknologjisë}}
• Kuptimi i sjelljes plotësisht sinkrone të PHP
• Kuptimi i modeleve të projektimit MVC
• Kuptimi bazë i teknologjive të përparme, si JavaScript, HTML5 dhe CSS3
• Njohuri të programimit PHP të orientuar drejt objekteve
• Kuptimi i aksesueshmërisë dhe pajtueshmërisë së sigurisë
• Njohuri të forta për shfrytëzimet e zakonshme të PHP-së ose të ueb serverit dhe zgjidhjet e tyre
• Kuptimi i parimeve themelore të projektimit pas një aplikacioni të shkallëzuar
• Autentifikimi dhe autorizimi i përdoruesit ndërmjet sistemeve, serverëve dhe mjediseve të shumta
• Integrimi i burimeve të shumta të të dhënave dhe bazave të të dhënave në një sistem
• Njohja me kufizimet e PHP si platformë dhe zgjidhjet e saj
• Krijimi i skemave të bazës së të dhënave që përfaqësojnë dhe mbështesin proceset e biznesit
• Njohja me bazat e të dhënave SQL/NoSQL dhe gjuhët e tyre të pyetjeve deklarative
• Kuptimi i aftë i mjeteve të versionit të kodit, si Git

Per me teper dergoni CV tuaj ne adresen hr@mcn.al ose kontaktoni ne numrin e telefionit +355694020040
 


Apply WhatsApp
Back
Top