Tirane, ofrohet vend pune Marketing manaxher/e
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 QTU | Kashar | Casa Italia
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Marketing
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
FOREST Sh.a. është një kompani që operon prej më shumë se një dekade në tregun shqiptar.
Kompania ka si fokus kryesor importimin e pajisjeve dhe veglave të punës që përdoren në mirëmbajtjen dhe trajtimin e pyjeve, të pemëve, të kopshteve, të lëndinave, të sipërfaqeve të gjelbra dhe më shumë.
Po kërkojmë kandidatin/en e duhur për të na ndihmuar me rritjen e prezencës tonë online.
Detyrat
Cel. : +355682035100
Kompania ka si fokus kryesor importimin e pajisjeve dhe veglave të punës që përdoren në mirëmbajtjen dhe trajtimin e pyjeve, të pemëve, të kopshteve, të lëndinave, të sipërfaqeve të gjelbra dhe më shumë.
Po kërkojmë kandidatin/en e duhur për të na ndihmuar me rritjen e prezencës tonë online.
Detyrat
- Hartimi dhe prezantimi i ideve dhe strategjive të ndryshme të marketingut dhe organizimi i aktiviteteve promocionale.
- Analizimi i çmimeve, kërkesës dhe konkurencës, dhe krijimi i propozimeve në bashkëpunim me Departamentin e Shitjes.
- Promovimi dhe rritja e brandit të kompanisë dhe organizimi i aktiviteteve dhe eventeve të ndryshme sipas nevojave te biznesit.
- Menaxhimi i strategjisë online të kompanisë për të shtuar prezencën në rrjet dhe gjeneruar biznes të ri.
- Promovimi i produkteve te caktuara dhe krijimi i fushatave promocionale.
- Raportime dhe dokumentime periodike për ecurinë e strategjive të marketingut.
- Koordinim mes punonjësve dhe komunikimeve të marketingut.
- Mosha 22-40 vjeç Energjik/e
- Aftësi të mira komunikimi
- Aftësi të mira kompjuterike
- Të orientuar drejt biznesit
- Diplomë e shkollës së lartë. (preferohet Marketing)
- Aftesi per t'u pershtatur me punen ne zyre dhe ne terren gjithashtu
- Të ketë patente shoferi kategoria B
- Te ruajne konfidencialitetin, si dhe te karakterizohen nga korrektesia dhe integriteti
Cel. : +355682035100
Apply WhatsApp