• Tirane, ofrohet vend pune Ekonomist (M)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Soni Dural kerkon te punesoje : Ekonomist (M)

Detyrat
 • Regjistrimi i veprimeve financiare në kontabilitet (Fatura, Blerje, Arka, Banka);
 • Mbajtja e llogarive dhe të dhenave kontabël;
 • Kontroll i veprimeve të finances dhe rakordim;
 • Përgatitja e raporteve financiare (mujore/vjetore);
 • Raportim dhe rakordim periodik të furnitorëve, klientëve etj;
 • Të zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë;
Kualifikimet
 • Arsim i larte ekonomik;
 • Te kete njohuri te Financiares 5 ;
 • Te kete minimumi 1-2 vit eksperience pune si financiere/ekonomiste;
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te pune;
 • Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise;
 • Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale;
Kontaktoni ne numrin e tel: 069 209 3716
Ose dergoni CV-ne tuaj ne adresen e email-it sonidural@hotmail.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top