• Tirane, Ofrohet nje vend pune ne Asistent Sales/Marketing - Fulll time.

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent udhetimi/Turistik
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofrohet nje vend pune Asistente Sales/Marketing - Full time.

Kriteret:
1. Te jete i diplomuar ose me master.
2. Te zoteroje gjuhen
Angleze, ndersa gjuhet e tjera perbejne avantazh.
3. Te zoteroje shume mire programet baze te PC
4. Te jete komunikuese dhe me aftesi menaxhimi administrativ dhe jo vetem.
5. Te kete leje drejtimi automjeti.


Paga (50,000-75,000 lek/muaj), por e negociushme sipas arsimimit, kualifikimeve dhe eksperiences.

Te interesuarit mund te dergone CV ne adresen:
E-mail: info@albaniaexplorer.com[/email]
Whatsapp: 0682095540
 


Apply WhatsApp
Back
Top