• Tirane, oferte City-tour France Paris dhe Disneyland, 599 Euro

Tirane
Paris dhe Disneyland,
- 4 Ditë €599, Nisja më 29 Shtator,
- 4 Ditë €529, Nisja më 13 Tetor,
- 4 Ditë €519, Nisja më 27 Tetor,
- 4 Ditë €499, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen: 3 Ditë të plota në Paris dhe Disneyland
Fjetje 3 Net në Paris.
Hyrja në Parkun Disneyland.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Paris - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top