• Tirane, ofert City-tour Austri VIENA 369

Tirane
Sa nete
3
[FONT=&quot]Udhëtim në Vienë 4 Ditë [/FONT]
[FONT=&quot]Nisje date 01 Prill 369 €[/FONT]
[FONT=&quot]Nisje date 29 Prill 389 €[/FONT]
[FONT=&quot]Program me Avion & Guide[/FONT]

[FONT=&quot]
2705.png
Ne cmim perfshihet:[/FONT]

[FONT=&quot]1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,[/FONT]
[FONT=&quot]2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,[/FONT]
[FONT=&quot]3. Akomodim në hotel me 3 yje,[/FONT]
[FONT=&quot]4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,[/FONT]
[FONT=&quot]5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.[/FONT]
[FONT=&quot]6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra). [/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top