• Tirane, Kerkojme programues Software Developer ~PHP | Laravel ~Vue 3 JS/TS

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
A&G Tech Group kerkon programues ne gjuhet:

~PHP | Laravel
~Vue 3 JS/TS

Aftësi Personale:
-Të punojë i pavarur
-Te kete eksperience pune
-Eksperience pune me GIT
-Njohuri te mire te gjuhës Angleze
-Aftësi të mira Analitike dhe Komunikimi

Ofrohet:
-Kontratë të rregullt pune
-Pagese shume te mire
-Mundësi për t'u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
-Ambjent rinor dhe dinamik

Per aplikime dergoni CV tek : recruitments@agtechgroup.org
Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta 146, Kati 8, Tirane, Albania
 


Apply WhatsApp
Back
Top