• Tirane, kerkoj vend pune part time Kujdestare femijesh

Kekoj pune PART TIME kujdestare femijesh.
Edukatore me experience. Trajnuar me filozofine e "Positive Parenting "dhe "Atachment Parenting "
Anglisht, Greqisht.
38 vjesh

Cel. : 00355685294190
 


WhatsApp
Back
Top