• Tirane, kerkoj te punesohem part time si EKONOMISTE

Tirane
Tipi
Fusha | Profili i punes
  1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoj te punesohem si ekonomiste part time per subjekte te medha apo te vogla.
4 vite experience ne profesion.
Njohuri te mira sipas legjislacionit shqiptar.
Njohuri shume te mira rreth fiskalizimit.
Perdorim shum i mire i programeve financiare : Bilanc , Alpha, Financa 5 , ebills , DevPos, efiling, selfcare,ealbania etj.
Njohuri te mira te gjuhes angleze.
Deklarimet tatimore brenda ne kohe. (TVSH, Libra Blerje, Libra Shitje, Tatim Burim, Listepagesa etj)
Llogaritje page dhe cdo gje lidhur me punonjesit ( kontrata pune, llogaritje overtime,dite pune).
Asistence ne cdo kohe per cdo biznes.
Cmime te arsyeshme dhe te diskutueshme.

Te interesuarit te kontaktojne : 0684030813

Cel. : 0684030813
 


WhatsApp
Back
Top