• Tirane, kerkoj pune si Freelancer (inxhiniere ndertimi)

Tirane, kerkoj pune si Freelancer (inxhiniere ndertimi)

Pershendetje,
Jam inxhiniere ndertimi me pervoje ne projektim, jam e hapur per projekte si freelancer ne objekte shoqerore, banimi, sociale, etj me strukture b/a.Programet qe aplikoj jane Autocad Sap,Etabs,Revit structure.
Tel dhe WhatsApp: 0695278734
 


WhatsApp
Back
Top