• Tirane, kerkoj pune edukatore \ qender kursesh

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Mesimdhenie | Pedagogji
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
vazhdoj studimet ne master per mesuesi, gjuhe Angleze
 
Back
Top