• Tirane, kerkohet part time Terapist te foluri

Kerkohet

Terapist i Zhvillimit te te folurit


Te kete eksperience ne kete fushe, me femijet me probleme te degjimit!

Orari i punes: 1 - 1.5 ore ne dite (preferohet mbasdite), 6 dite/jave.

Detyrimisht te jeni
-krijues
-i/e qeshur
-komod me kete lloj pune
-te dini te kerkoni
-te pranoni keshilla nga ekspertet e kesaj fushe
-te dini anglisht ose greqisht


Preferohet te keni studjuar apo te keni eksperience jashte shqiperise

Nese jeni te interesuar, ju lutem shkruani nje permbledhje te shkurter personale dhe profesionale ne :
elda.sokoli@gmail.com

Pagesa fillimisht 1000 ALL/ora
 


Apply
Back
Top