• Tirane, kerkohet part time Mesuese

Mesuese

E gatshme te bashkepunoje dhe bashkeveproje me 1 femije 3 vjec.
Kohezgjatja: 3-4 ore paradite; E Hene - E premte
Detyrat: Te shoqeroje femijen ne kopesht dhe te angazhohet ne zhvillimin disiplines dhe fjalorit te femijes.

Preferohet qe personi ta doje kete pune te cilen do te beje!

Te jete e qete, e duruar, e sjellshme, kreative, korrekte, dhe te dije te menaxhoje nje femije.
Te dije te punoje dhe te kerkoje nga femija.
Pagesa per muajin e pare 1000 ALL/dita.

Nese interesoheni, ju lutem lini nje pershkrim te shkurter tuajin dhe kontaktin tuaj ne adresen:
elda.sokoli@gmail.com
 


Apply
Back
Top