• Tirane, kerkohet part time mbasdite INSTRUKTOR PER LENDEN "CISCO[CCNA]"

Tirane
Tipi
Fusha | Profili i punes
  1. Mesimdhenie | Pedagogji
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI" në kuadër të zgjerimit të stafit akademik kerkon Inxhinier Elektronik me njohuri shum te mira ne paisjet CISCO, per ta aktivizuar ne mesimdhenie Part Time.

Kandidati duhet te jete i diplomuar ne Inxhinieri Elektronike dhe te kete eksparience pune ne perdorimin dhe konfigurimin e paisjeve CISCO.

Te interesuarit te dergojne nje CV me Fotografi ne adresen e meposhtme:

Email: info.leonardodavinci@yahoo.com
image.php


INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI"

Adresa: Sheshi "Willson", Olympia Center, K3, Prane Postes Nr8, Tirane


Cel. : 0673635750
Cel. : 0697501434

www.instituti-leonardodavinci.com
e-mail: instituti.leonardodavinci@hotmail.com
facebook_share_icon.jpg
Instituti Leonardo da Vinci
 


Apply WhatsApp
Back
Top