Tirane, kerkohet dado
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Dado | Babysitter | Kujdestari per femije
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Kërkohet dado për një bebe vajzë 11 muajshe.
KRITERET janë si më poshtë:
- Mosha: 35-50 Vjeç
- Experience të mëparshme me bebet.
- Referenca( Japin përparësi për tu konsideruar prioritet me kandidatet e tjera).
- E duruar, e dashur me fëmijët.
- Ta angazhojë beben me aktivitet dhe të ndjekë rutinën e bebes, ushqyerjes, vënies në gjumë dhe kohës për aktivitete me lodra, këngë etc.
- Higjena është një ndër faktorët më të rëndësishëm, të lajë duart pasi vjen nga jashtë the gjatë ndërrimit të pelenave.
- Preferohet e Vaksinuar.
- Të vijë në shtëpi. Në shtëpi gjatë orarit jam vetëm unë mami duke punuar nga shtëpia.
- Pa prokupime gjatë orarit të punës dhe jo e shpërqëndruar nga telefoni apo hallet e jetës jashtë.
- Arsimi: I mesëm i domosdoshëm.
- Preferohet gjuhë e dytë: Anglishtja
KUSHTET E PUNËS:
Orari: E Hënë- E Shtunë
09:00 - 17:00
Zona: Liqeni Artificial
Kushtet E Shtëpisë Tepër Komode
Bebja është 11 muajshe, vajzë, e ëmbël dhe nuk qan por do vëmendje, kujdes dhe dashuri
Paga: 40,000 Lekë Të Reja/Muaj
Cel. : 0694795718
KRITERET janë si më poshtë:
- Mosha: 35-50 Vjeç
- Experience të mëparshme me bebet.
- Referenca( Japin përparësi për tu konsideruar prioritet me kandidatet e tjera).
- E duruar, e dashur me fëmijët.
- Ta angazhojë beben me aktivitet dhe të ndjekë rutinën e bebes, ushqyerjes, vënies në gjumë dhe kohës për aktivitete me lodra, këngë etc.
- Higjena është një ndër faktorët më të rëndësishëm, të lajë duart pasi vjen nga jashtë the gjatë ndërrimit të pelenave.
- Preferohet e Vaksinuar.
- Të vijë në shtëpi. Në shtëpi gjatë orarit jam vetëm unë mami duke punuar nga shtëpia.
- Pa prokupime gjatë orarit të punës dhe jo e shpërqëndruar nga telefoni apo hallet e jetës jashtë.
- Arsimi: I mesëm i domosdoshëm.
- Preferohet gjuhë e dytë: Anglishtja
KUSHTET E PUNËS:
Orari: E Hënë- E Shtunë
09:00 - 17:00
Zona: Liqeni Artificial
Kushtet E Shtëpisë Tepër Komode
Bebja është 11 muajshe, vajzë, e ëmbël dhe nuk qan por do vëmendje, kujdes dhe dashuri
Paga: 40,000 Lekë Të Reja/Muaj
Cel. : 0694795718