• Tirane. Kerkese per financim

Tirane. Kerkoj bashkepunim nepermjet financimit duke ftuar individ te financoje nje shume prej 35.000 (tridhjeteepesemije)
euro si mbeshtetje per zgjerimin e nje bisnesi sherbimesh ndermjetesimi qe zhvillon aktivitet prej disa kohesh ne Tirane.
Perfitimi nga financimi perafersisht llogaritet te jete 45.000 euro (dyzetepesemije euro (plus,minus tremije euro) per gjithe periudhen nje vjecare .Pagesa e perfitimit do ti behet financuesit cdo muaj (3.500 euro) ose nje here ne tre muaj sipas marreveshjes qe do te kemi. Ne perfundim te periudhes nje vjecare do te kthehet edhe financimi i bashkepunimit prej 35.000 euro.

Per kontakt : whatsapp dhe viber 00355 69 58 65 222 adresa e-mail: patrikduro77@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top