Tirane, kërkoj vend pune me orar te plote | part time | remote | ...
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- part time
- remote | smartworking nga shtepia
- Fusha | Profili i punes
-
- Dado | Babysitter | Kujdestari per femije
- Farmaceutik
- Hostes | Prezantuese | PR
- Kimi | Biologji | Bio-Kimi | Teknolog
- Laborant/e
- Recepsionist/e
- Shkenca | Akademi
- Gjuha
-
- anglisht
- italisht
- turqisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Jam e diplomuar në Bachelor në Bioteknologji dhe aktualisht ndjek studimet Master Shkencor në Bioteknologji Industriale dhe Molekulare. Zotëroj gjuhën angleze në nivel C1, italisht B2 dhe turqisht B1.Kam eksperienca të mëparshme pune në fusha të ndryshme, të cilat më kanë ndihmuar të zhvilloj aftësi të mira komunikimi, organizimi dhe pune në grup. Aktualisht jam e interesuar për një pozicion pune sa më pranë profilit tim akademik, veçanërisht në laboratorë, kompani farmaceutike, ushqimore apo sektorë të tjerë të lidhur me bioteknologjinë.
Zotëroj njohuri të mira kompjuterike, përfshirë paketën Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), si dhe kam njohuri në përdorimin e Canva dhe bazat e Photoshop.Jam e hapur edhe për trajnime, praktika (internship) apo mundësi zhvillimi profesional, ku mund të fitoj eksperiencë konkrete dhe të kontribuoj me përkushtim.
E motivuar, e përgjegjshme dhe e gatshme për të mësuar dhe për t’u zhvilluar profesionalisht.
Cel. : 0677612612
Zotëroj njohuri të mira kompjuterike, përfshirë paketën Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), si dhe kam njohuri në përdorimin e Canva dhe bazat e Photoshop.Jam e hapur edhe për trajnime, praktika (internship) apo mundësi zhvillimi profesional, ku mund të fitoj eksperiencë konkrete dhe të kontribuoj me përkushtim.
E motivuar, e përgjegjshme dhe e gatshme për të mësuar dhe për t’u zhvilluar profesionalisht.
Cel. : 0677612612