Tirane, kërkoj pune kërkoj pune Kuzhinier, Kamarier, Ndihmës në kuzhinë, Ndihmës kamarier
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Banakier | Kamarier
- Kuzhinier | Zgarist & ndihmes/e
- Punetor/e | Ndihmesa
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Bashkohuni me Ekipin tonë të Ekselencës në Shërbim!
Jeni të apasionuar pas artit të mikpritjes dhe kërkoni një mjedis ku stili takohet me profesionalizmin? Restorantet tanë, të pozicionuar në zonat më të preferuara të Tiranës, po zgjerojnë ekipin, për të ofruar një eksperiencë unike gastronomike.
Kërkojmë individë me energji pozitive dhe etikë të lartë pune për pozicionet:
Restorant “Enoteka Johan”, Rruga “Asim Zeneli”, zona e stadiumit Air Albania dhe RTSH.
Restorant “Le Gabriel”, Rruga “Donika Kastrioti”, zona e kullave binjake, Blvd. “Deshmorët e Kombit”.
Restorant “Nikola Bistro”, Rruga “Muhedin Llagami”, pallatet Delijorgji.
Nëse besoni se stili juaj përputhet me vizionin tonë, dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën tonë të emailit ose na kontaktoni në telefon:
Email: enoteka.johan@gmail.com
Tel: +355 69 816 4004
Bëhu pjesë e shijes dhe elegancës në Tiranë!
Cel. : +355698164004
Jeni të apasionuar pas artit të mikpritjes dhe kërkoni një mjedis ku stili takohet me profesionalizmin? Restorantet tanë, të pozicionuar në zonat më të preferuara të Tiranës, po zgjerojnë ekipin, për të ofruar një eksperiencë unike gastronomike.
Kërkojmë individë me energji pozitive dhe etikë të lartë pune për pozicionet:
- Kamarier/e: Të aftë për shërbim të kuruar dhe njohës të mirë të menuve fine-dining.
- Ndihmës Kamarier/e: Të motivuar për të mësuar standardet më të larta të shërbimit.
- Kuzhinier/e me përvojë: Kërkojmë një individ pasionant, që e konsideron gatimin art dhe zotëron aftësi të larta teknike për të ofruar një eksperiencë kulinare të paharrueshme për klientët tanë.
- Ndihmës Kuzhinier/e: Nëse jeni person që vlerëson detajin, elegancën në pjatë dhe kërkon të rritet profesionalisht në një ambient elitar, ky pozicion është për ju.
- Përvojë paraprake në restorante të profilit të lartë (përparësi).
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze.
- Paraqitje estetike, higjienë maksimale dhe mirësjellje natyrale.
- Aftësi për të punuar në grup dhe për të menaxhuar fluksin me qetësi.
- Pagë konkurruese dhe paketë bonusesh bazuar në performancë.
- Kushte dhe ambient pune mbështetës, dinamik dhe frymëzues në zonat më prestigjioze të kryeqytetit.
Restorant “Enoteka Johan”, Rruga “Asim Zeneli”, zona e stadiumit Air Albania dhe RTSH.
Restorant “Le Gabriel”, Rruga “Donika Kastrioti”, zona e kullave binjake, Blvd. “Deshmorët e Kombit”.
Restorant “Nikola Bistro”, Rruga “Muhedin Llagami”, pallatet Delijorgji.
Nëse besoni se stili juaj përputhet me vizionin tonë, dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën tonë të emailit ose na kontaktoni në telefon:
Email: enoteka.johan@gmail.com
Tel: +355 69 816 4004
Bëhu pjesë e shijes dhe elegancës në Tiranë!
Cel. : +355698164004
Contact WhatsApp