Tirane, jepet me qira apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 110 m² (Kompleksi Delijorgji)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Delijorgji
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 109 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 851 €
Në një nga zonat më të preferuara dhe të aksesueshme të Tiranës, ofrohet me qira një apartament modern 2+1+2, i pozicionuar në një rezidencë të mirëadministruar që garanton qetësi dhe komoditet urban.
Detaje të pronës:
– Tipologji: 2+1+2
– Sipërfaqe totale: 110 m²
– Kati: i 3-të banimit
– Orientim: Lindje–Perëndim
– Mobilimi: I pamobiluar – i pajisur vetëm me bufenë e kuzhinës, ndriçuesit dhe kondicionerë të rinj
– Çmimi i qirasë: 850 €/muaj
Apartamenti është i organizuar me një sallon të bollshëm ndenjeje me ambient gatimi, dy dhoma gjumi të ndriçuara mirë, si dhe dy tualete funksionale. Ambientet janë të freskëta dhe të kuruara, të përshtatshme për një familje ose çift që kërkon një shtëpi të re në një zonë qendrore.
Pozicion i favorshëm:
Kompleksit Delijorgji, me akses të shpejtë në rrugët kryesore, institucione, transport urban dhe shërbime të përditshme.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, kontaktoni: Brikena – +355 69 400 1332.
Cel. : 00355694001332
Detaje të pronës:
– Tipologji: 2+1+2
– Sipërfaqe totale: 110 m²
– Kati: i 3-të banimit
– Orientim: Lindje–Perëndim
– Mobilimi: I pamobiluar – i pajisur vetëm me bufenë e kuzhinës, ndriçuesit dhe kondicionerë të rinj
– Çmimi i qirasë: 850 €/muaj
Apartamenti është i organizuar me një sallon të bollshëm ndenjeje me ambient gatimi, dy dhoma gjumi të ndriçuara mirë, si dhe dy tualete funksionale. Ambientet janë të freskëta dhe të kuruara, të përshtatshme për një familje ose çift që kërkon një shtëpi të re në një zonë qendrore.
Pozicion i favorshëm:
Kompleksit Delijorgji, me akses të shpejtë në rrugët kryesore, institucione, transport urban dhe shërbime të përditshme.
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, kontaktoni: Brikena – +355 69 400 1332.
Cel. : 00355694001332
Location information