Tirane, jepet me qera zyre Kati 2, 64 m² 680 € (Rruga e Kosovareve)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Location Rruga + Nr.
- Rruga e Kosovareve
- Tipi
- zyre
- Siperfaqja m²
- 64 m²
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 680 €
JEPET ME QERA ZYRË PREMIUM Tek Rruga e Kosovarëve – një nga zonat më të kërkuara dhe elitare për biznes në qytet!
Ambienti ofron një vendndodhje strategjike dhe perfekte për kompani, studio profesionale, klinika, zyra konsulence apo çdo aktivitet që kërkon prestigj dhe akses maksimal.
Ndodhet pranë çdo shërbimi kryesor, institucioneve, bareve, restoranteve dhe faciliteteve të nevojshme për një aktivitet komod dhe profesional.
- Hapësirë funksionale
- Lokacion premium
- Akses i lehtë dhe vizibilitet i lartë
- Ideal për biznes serioz dhe imazh profesional
- Qiraja paguhet ne leke: 68'000 leke/muaj
- Në cmim nuk janë të përfshira taksat.
Kontakto tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë!
Mos humb mundësinë për të pozicionuar biznesin tuaj në një nga adresat më të mira të qytetit.
https://www.habitat.al/sq/DetajetePronës/19910879
Kontaktoni HABITAT per nje vizite ne prone:
HABITAT Real Estate Experts, Orari 09.00-20.00
Cel. : 0694370227
Ambienti ofron një vendndodhje strategjike dhe perfekte për kompani, studio profesionale, klinika, zyra konsulence apo çdo aktivitet që kërkon prestigj dhe akses maksimal.
Ndodhet pranë çdo shërbimi kryesor, institucioneve, bareve, restoranteve dhe faciliteteve të nevojshme për një aktivitet komod dhe profesional.
- Hapësirë funksionale
- Lokacion premium
- Akses i lehtë dhe vizibilitet i lartë
- Ideal për biznes serioz dhe imazh profesional
- Qiraja paguhet ne leke: 68'000 leke/muaj
- Në cmim nuk janë të përfshira taksat.
Kontakto tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë!
Mos humb mundësinë për të pozicionuar biznesin tuaj në një nga adresat më të mira të qytetit.
https://www.habitat.al/sq/DetajetePronës/19910879
Kontaktoni HABITAT per nje vizite ne prone:
HABITAT Real Estate Experts, Orari 09.00-20.00
Cel. : 0694370227
Location information