Tirane, jepet me qera zyre , 190 m² 2.500 € (delijorgji)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
- Location Rruga + Nr.
- delijorgji
- Tipi
- zyre
- Siperfaqja m²
- 190 m²
- Cmimi Euro
- 2500 €
B055 – Zyrë me Qera tek Delijorgji | Ambient Biznesi Premium
Në një nga zonat më të kërkuara për biznes në Tiranë, tek Delijorgji, ofrohet për qera një ambient ideal për zyra, i pozicionuar në katin e 6-të të një ndërtese moderne dhe funksionale.
Ambienti ka një sipërfaqe prej 190 m², i organizuar për të ofruar komoditet maksimal në operim dhe një imazh profesional për çdo lloj aktiviteti biznesi.
Karakteristikat kryesore:
Qera: 2,500€ / muaj
Përveç këtij opsioni, disponojmë edhe 3 ambiente të tjera për zyra në të njëjtën zonë, me sipërfaqe rreth 180 m², të pozicionuara në kate të ndryshme, duke ofruar alternativa sipas nevojës suaj.
Një zgjedhje ideale për kompani që kërkojnë prezencë serioze dhe funksionalitet në një nga komplekset më të zhvilluara të qytetit.
Cel. : 0696734461
Në një nga zonat më të kërkuara për biznes në Tiranë, tek Delijorgji, ofrohet për qera një ambient ideal për zyra, i pozicionuar në katin e 6-të të një ndërtese moderne dhe funksionale.
Ambienti ka një sipërfaqe prej 190 m², i organizuar për të ofruar komoditet maksimal në operim dhe një imazh profesional për çdo lloj aktiviteti biznesi.
Karakteristikat kryesore:
Lokacion strategjik, lehtësisht i aksesueshëm
Ambient i dedikuar për zyra
Sipërfaqe e bollshme dhe fleksibël në organizim
Pozicionim në kat optimal për qetësi dhe produktivitet
Përveç këtij opsioni, disponojmë edhe 3 ambiente të tjera për zyra në të njëjtën zonë, me sipërfaqe rreth 180 m², të pozicionuara në kate të ndryshme, duke ofruar alternativa sipas nevojës suaj.
Cel. : 0696734461
Location information