Tirane, jepet me qera zyre , 130 m² 1.300 € (rruga kosovareve)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Location Rruga + Nr.
- rruga kosovareve
- Tipi
- zyre
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Cmimi Euro
- 1300 €
ZYRË ME QIRA – Rruga e Kosovarëve, pranë Liqenit Artificial | VR111
Pozicionuar në një nga zonat më elitare të Tirana, vetëm 40 metra nga diga e Liqenit Artificial, kjo zyrë për qira ofron kombinimin ideal të prestigjit, aksesit dhe komoditetit për biznesin tuaj.
Me një sipërfaqe prej 126 m² dhe e vendosur në katin e 7-të, prona ofron ambiente të bollshme dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Organizimi 2+1+2 e bën perfekte për zyra të ndryshme si: klinika, studio, kompani konsulence apo zyra administrative.
Ambienti jepet bosh, duke ju lejuar ta konceptoni dhe organizoni sipas identitetit dhe funksionit të biznesit tuaj.
Lokacion premium – zonë e qetë dhe shumë e kërkuar
Kati 7 – pamje e hapur dhe ambient profesional
126 m² – hapësirë optimale për operim biznesi
Fleksibilitet maksimal në organizim
Çmimi: 1300€ / muaj
Një zgjedhje strategjike për bizneset që kërkojnë adresë prestigjioze dhe imazh serioz.
Kontakto VIP Realty për më shumë detaje ose për të rezervuar një vizitë
Cel. : 0696734461
Pozicionuar në një nga zonat më elitare të Tirana, vetëm 40 metra nga diga e Liqenit Artificial, kjo zyrë për qira ofron kombinimin ideal të prestigjit, aksesit dhe komoditetit për biznesin tuaj.
Me një sipërfaqe prej 126 m² dhe e vendosur në katin e 7-të, prona ofron ambiente të bollshme dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Organizimi 2+1+2 e bën perfekte për zyra të ndryshme si: klinika, studio, kompani konsulence apo zyra administrative.
Ambienti jepet bosh, duke ju lejuar ta konceptoni dhe organizoni sipas identitetit dhe funksionit të biznesit tuaj.
Një zgjedhje strategjike për bizneset që kërkojnë adresë prestigjioze dhe imazh serioz.
Cel. : 0696734461
Location information